AcasăNewsAlertă într-un bloc de locuințe! Oameni agățați de balcon, la etajul 4,...

Alertă într-un bloc de locuințe! Oameni agățați de balcon, la etajul 4, încercând să se salveze de flăcări – VIDEO

incendiuAlertă într-un bloc de locuințe! Oameni agățați de balcon, la etajul 4, încercând să se salveze de flăcări - VIDEO

Un incendiu puternic a cuprins vineri mai multe apartamente dintr-un bloc din Uricani, județul Hunedoara. Două persoane au ieșit pe fereastră, la etajul 4, așteptând ajutor.

Pompierii Detașamentului Petroșani şi ai Gărzii Lupeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un apartament din Uricani. Pompierii au dislocat o autospecială de stingere, o ambulanţă şi o autoscară pentru gestionarea incendiului produs într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc, transmite Antena 3.

foto: facebook.com/uricani.vest

Din primele informații, incendiul a izbucnit după ce o butelie de gaz a explodat într-o garsonieră. „A explodat o butelie în garsonieră la tanti Aribășoiu”, au explicat zeci de oameni prezenți la locul incendiului.

Salvatorii au reușit să îi evacueze pe locatarii aflaţi în apartamentele de pe scara afectată de incendiu, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Cele două persoane agățate de balconul situat la etajul 4 sunt tefere, acestea fiind evaluate de echipajul medical. Un bărbat, care prezenta arsuri la nivelul scalpului şi al braţului, a primit îngrijiri medicale. Nimeni nu a dorit să fie transportat la spital.

author avatar
Andreea Vlad
368 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa stea acolo!
    Sectia speciala intervenție pompieri Constanta i pe drum sa-i salveze.
    Pe DN1un drum Constanta – Petrosani se face in 8 ore.
    Dar pentru ca e vineri primesti un bonus de +3 ore intre Comarnic si Bv.
    Sa nu sara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger