AcasăNewsAlerta intr-un aeroport londonez: terminal evacuat in urma unui incident

Alerta intr-un aeroport londonez: terminal evacuat in urma unui incident

Pe fondul atacurilor sangeroase de seara trecuta, din Paris, si a decretarii starii de urgenta pe teritoriul Frantei, sambata s-a aflat despre faptul ca un terminal al unui cunoscut aeroport britanic a fost evacuat.


Terminalul a fost inchis dimineata, ca masura de precautie, au anuntat reprezentanti ai politiei din Sussex, citati de presa britanica. La randul lor, reprezentantii aeroportului in cauza au confirmat luarea unei astfel de masuri, dar si acestia au ales sa nu ofere mai multe detalii, cu exceptia faptului ca a fost inregistrat „un incident” si ca personalul are in vedere siguranta pasagerilor.

Se speculeaza, insa, ca intr-un bagaj supus controlului ar fi fost identificat un obiect suspect, ce parea a fi o arma. Momentan nu exista confirmari in acest sens.

Masura inchiderii terminalului a venit dupa ce peste 120 de oameni au pierit si alte peste 200 de persoane au fost ranite, 99 dintre ele grav, in mai multe atacuri produse in Paris. Nu se stie cat timp va mai ramane inchis terminalul respectiv.

 

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger