AcasăNewsALERTĂ! Incendiu puternic pe centura Capitalei. A fost emis un mesaj RO-Alert

ALERTĂ! Incendiu puternic pe centura Capitalei. A fost emis un mesaj RO-Alert

incendiuALERTĂ! Incendiu puternic pe centura Capitalei. A fost emis un mesaj RO-Alert

S-a dat alarma duminică dimineață, la un depozit de materiale reciclabile din Capitală, unde a izbucnit un incendiu uriaș. Mai multe persoane au fost evacuate, din fericire, fără să existe victime.

Depozitul se află la intersecția Centurii Capitalei cu Șoseaua Olteniței. Din cauza degajărilor mari de fum, autoritățile au emis un mesaj RO-Alert.

La fața locului au fost trimise 20 de autospeciale pentru stingerea incendiului, care se manifesta atât în curtea depozitului, cât și la hale.

Mobilizare impresionantă de forțe

Potrivit ISU, ardeau stive de materiale reciclabile (frigidere, etc) depozitate în curte, iar incendiul s-a extins la halele de depozitare. De asemenea, exista pericolul ca flăcările să se extindă la proprietățile învecinate (alte spații de depozitare).

Suprafața afectată este de peste 3.000 de metri pătrați. Intervenția a fost îngreunată din cauza faptului că în zonă nu sunt surse de alimentare cu apă, iar astfel autospecialele trebuie să realimenteze din apropierea șoselei de centură a Bucureștiului.

Nu sunt victime, dar au fost evacuate 7 persoane.

author avatar
Andreea Vlad
145 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta se intampla la prosti!Cata poluare fac gunoaiele astea care i a ingenuncheat pe dobitoci!!!Ia sa vezi cum apare un darlau care ne ameninta cu centralele de apartament ca nu mai e voie ca ,,poluiaza”Gunoaiele arse nu poluiaza Nu sunt capabili sa aiba grija de gunoaie Gunoaie nenorocite ce sunteti ,Prostilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger