AcasăNewsAlertă! Incendiu la mall! Pompierii, chemați de urgență

Alertă! Incendiu la mall! Pompierii, chemați de urgență

incendiuAlertă! Incendiu la mall! Pompierii, chemați de urgență

S-a dat alarma, vineri dimineață, într-un mall din Arad. Un incendiu a izbucnit într-un magazin de haine, chiar înainte de ora deschiderii.

Două autospeciale de stingere au fost chemate să intervină de urgență. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la un panou publicitar prevăzut cu instalație electrică din interiorul magazinului.

Conform pompierilor, exista posibilitatea de propagare a incendiului, iar interiorul magazinului era inundat cu fum.

„Datorită instalațiilor speciale de stingere din interiorul magazinului care au pornit automat și intervenției rapide și punctuale a echipajelor incendiul a fost stins în aproximativ 10 minute fără a se extinde”, au transmis pompierii, citați de Mediafax.

În urmă cu o lună, în acelaşi mall a mai izbucnit un incendiu

La ora la care a izbucnit incendiul, în complexul comercial era doar personalul care asigură paza, nefiind persoane rănite sau pentru care să se impună evacuarea. Pompierii spun că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a panoului publicitar.

În urmă cu o lună, în acelaşi mall a mai izbucnit un incendiu, în vestiarul firmei de curăţenie, cauza fiind tot un scurtcircuit, produs la instalaţia de aer condiţionat care funcţiona pe modul de încălzire. Focul a fost stins înainte de sosirea pompierilor şi nu a fost necesară evacuarea.

author avatar
Andreea Vlad
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger