AcasăNewsAlerta in SUA la cateva ore de la masacrul din Boston: Aeroport...

Alerta in SUA la cateva ore de la masacrul din Boston: Aeroport evacuat din cauza unui pachet suspect!

Autoritatile americane au intrat in alerta dupa ce au fost sesizate cu privire la existenta unui colect suspect pe aeroportul La Guardia din New York. S-a intamplat la doar cateva ore de la producerea masacrului de la maratonul din Boston, soldat cu trei morti si 176 de raniti.

Imediat ce a fost primita informatia ca un pachet suspect a fost indentificat pe aeroport, oficialii au decis evacuarea terminalului si au decis ca aeronavele sa ramana la sol, potrivit CBS. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de politie, dar si pirotehnisti, care fac verificari.

Alarma a fost data la doar cateva ore dupa tragedia care a ingrozit America. Trei oameni au murit, printre ei si un copil de doar opt ani, si alte 176 de persoane au ajuns la spital, cel putin 17 in stare foarte grava, dupa ce doua bombe au explodat, aproape simultan, in zona de langa linia de sosire a unui maraton organizat luni dupa-amiaza la Boston.

Cititi si: America plateste cu sange: trei morti si 176 de raniti (VIDEO SOCANT)

Evenimente SOCANTE! Bilantul TRAGEDIEI: Trei morti si peste 140 de raniti (VIDEO)

Barack Obama, despre CARNAGIUL care a avut loc la Boston! (VIDEO)

FBI-ul ancheteaza masacrul de la Boston: “Incercam sa stabilim cine a facut asta, un grup terorist intern sau extern!” Suspectul saudit a fost eliberat!

Barack Obama, despre CARNAGIUL care a avut loc la Boston! (VIDEO)

ATENTAT in Boston! Fotografia care a starnit controverse! El este vinovat de CARNAGIU?

Momente de groaza: Doua bombe au explodat in SUA (IMAGINI LIVE)

Sursa foto: Facebook/La Guardia

258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger