AcasăNewsALERTA in Botosani! Un barbat a amenintat ca detoneaza o grenada

ALERTA in Botosani! Un barbat a amenintat ca detoneaza o grenada

Un incident incredibil a avut loc in Botosani. Autoritatile au intrat in alerta, dupa ce un barbat in varsta de 30 de ani a amenintat ca va detona o grenada.

Mai multe echipaje de politie si pirotehnisti de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta au ajuns in zona, iar barbatul a fost imbolizat si dus la audieri.

Purtatorul de cuvant al IPJ Botosani a spus ca luni seara, in jurul orei 19.00, autoritatile au fost sesizate printr-un apel la 112 ca pe strada Varnav, din Botosani, un barbat are o grenada in mana si ameninta ca va face uz de ea. Grenada a fost luata de lucratorii ISU, inainte de a se intampla vreo tragedie.

„Este vorba de o grenada de mana defensiva, nu este de provenienta romaneasca. Elementul de munitie a fost ridicat in condiții de maxima siguranta de echipa de pirotehnisti a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani si urmeaza a fi transportata in poligonul Copalau unde va fi distrusa”, a spus Dorina Lupu, purtatorde cuvant al ISU Botosani pentru Botosani.ro.

In cazul in care gasiti munitie neexplodata, autoritatile recomanda sa nu le atingeti, sa nu le loviti si sa sunati de urgenta la 112.

author avatar
Anca Murgoci
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger