AcasăNewsAlertă în Giurgiu, în toiul nopții. S-a crezut că sunt petarde, dar...

Alertă în Giurgiu, în toiul nopții. S-a crezut că sunt petarde, dar erau focuri de armă trase de un bărbat!

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un apel la 112, care anunța că mai multe persoane ar fi aruncat cu petarde, a pus în alertă polițiștii giurgiveni. Când au ajuns la locul sesizării, oamenii legii au descoperit că nu era vorba de articole pirotehnice care s-ar fi auzit, ci chiar de focuri de armă.

Sesizarea telefonică la 112 a venit de la un bărbat, în cursul nopții de marți spre miercuri, 3 spre 4 ianuarie, la ora 1.30. Poliția Municipiului Giurgiu a fost anunțată că mai multe persoane aruncă cu petarde.

Tânărul ar fi tras focuri de armă, chiar și în prezența polițiștilor

După ce s-a primit apelul, oamenii legii au pornit spre locul respectiv, pentru a verifica situația. Ce au constatat e greu de imaginat. Suspectul în cazul de față de un tânăr de 33 de ani, din orașul Giurgiu.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras mai multe focuri de armă, chiar și în prezența polițiștilor”, potrivit giurgiuveanul.ro.

Ce s-a găsit în timpul cercetărilor la fața locului

Ce a urmat? La locul incidentului au ajuns și mai mulți polițiști, fiind începute verificările. Așa s-ar fi găsit câteva zeci de tuburi de cartuș. „Ulterior, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și un specialist criminalist, fiind identificate, în zona blocului apelantului, 27 de tuburi de cartuș, calibru 9 mm, percutate și trei cartușe, calibru 9 mm. cu gaz”, conform sursei citate.

Toate elementele de muniție găsite la fața locului au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. În cazul de față s-a deschis un dosar penal.

Nu este singurul caz care a ajuns, recent, în atenția polițiștilor giurgiuveni. În dimineața zilei de 4 ianuarie, reprezentanții IPJ Giurgiu au anunțat că seara trecută polițiștii au depistat în trafic un tânăr care a condus o mașină neînmatriculată. „La data de 3 ianuarie a.c., ora 19.30, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Frătești, județul Giurgiu, au depistat în trafic un tânăr, de 21 ani, din localitatea Gostinari, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat”, conform sursei citate.

În acest caz, s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

author avatar
Andrei Coman
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger