AcasăNewsAlertă în Capitală! Și-a uitat pistolul cu gloanțe într-o cabină de probă....

Alertă în Capitală! Și-a uitat pistolul cu gloanțe într-o cabină de probă. Ce a urmat

pistolAlertă în Capitală! Și-a uitat pistolul cu gloanțe într-o cabină de probă. Ce a urmat

Un bărbat a fost arestat după ce și-a uitat pistolul cu gloanțe în cabina de probă a unui magazin din București.

Angajații unui centru comercial din Capitală au alertat autoritățile cu privire la găsirea unei genți în care se afla un pistol cu un glonț și un încărcător cu opt cartușe. Forțele de ordine s-au mobilizat imediat, astfel că presupusul proprietar al armei a fost identificat.

În cursul zilei de marți, 22 iunie, un apel la 112 anunța existența unui pistol cu gloanțe într-o cabină de probe a unui centru comercial. La fața locului s-au deplasat oamenii legii, care au făcut toate cercetările necesare care să-i conducă la vinovat.

Arma descoperită este letală

Potrivit primelor informații, polițiștii au transmis că este vorba despre o armă este de tip letal, un pistol cu glonț, iar în interiorul aceleiași genți se afla și un încărcător cu 8 cartușe. Oamenii au mai descoperit, de asemenea, că deținătorul nu avea permis de port-armă, încălcând legea.

Presupusul posesor al armei a fost reținut și dus la audieri. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a negat inițial că arma îi aparține, fiind arestat preventiv pentru portul ilegal de arme și muniție.

În acest moment, cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că arma este una de tip letal, un pistol cu glonţ, iar în aceeaşi geantă se afla şi un încărcător cu opt cartuşe. Au fost declanşate investigaţiile în vederea identificării persoanei care a pierdut sau abandonat geanta în cauză. A fost identificat şi condus la audieri un bărbat de 36 de ani, acesta negând iniţial că pistolul îi aparţine”, au transmis oamenii legii, potrivit Agerpres.

author avatar
Andreea Vlad
718 afisari

3 COMENTARII

  1. Ei vedeti,de asta fac ti…..ceace fac …..,sant protejati!Va multumim,lasa-tii sa ne impuste pe toti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger