AcasăNewsAlertă în Germania. O sinagogă din Berlin, atacată cu cocktailuri Molotov! -...

Alertă în Germania. O sinagogă din Berlin, atacată cu cocktailuri Molotov! – VIDEO

sursa foto: Kahal Adass Jisroel/X (Twitter)

Poliția germană a intrat în alertă, în urma unui incident produs la primele ore ale zilei de miercuri.

O sinagogă din Berlin a fost atacată cu cocktailuri Molotov, miercuri dimineață, în timp ce incidentele antisemite din capitala Germaniei au crescut, în urma escaladării violente din Orientul Mijlociu, potrivit site-ului ABC News.

Comunitatea Kahal Adass Jisroel a anunțat că sinagoga sa din cartierul Mitte a fost atacată cu două dispozitive incendiare. Incidentul a fost conformat de poliție.

„Au aruncat două cocktailuri Molotov”

„Persoane necunoscute au aruncat două cocktailuri Molotov de pe stradă”, au transmis reprezentanții comunității pe X, fostul Twitter. Totodată, sursa menționată a postat imagini cu ofițeri de poliție investigând zona din fața sinagogii, perimetrul fiind izolat.


Complexul de clădiri al comunității Kahal Adass Yisroel din centrul Berlinului găzduiește o sinagogă, o grădiniță și un centru comunitar.

Conform sursei citate, poliția a mai anunțat că în timpul nopții au avut loc revolte între imigranții musulmani și polișie, în cartierele Neukoelln și Kreuzberg, precum și la Poarta Brandenburg din Berlin, mai mulți ofițeri fiind răniți.

author avatar
Andrei Coman
380 afisari

2 COMENTARII

  1. A fost odata o prietena crestina a Israelului si se numea Europa.
    Zmeul ce rau a transformat-o si acum, Europa, nu mai e nici asa crestina si nici asa prietena.Se vede ce se intampla acum in Europa.
    Din pacate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger