AcasăNewsAlertă în Alba: doi oameni răniți, după ce un copac a căzut...

Alertă în Alba: doi oameni răniți, după ce un copac a căzut peste o mașină, pe Transalpina

sursa foto: magazinsalajean.ro

Din cauza vântului puternic, mai mulți copaci au căzut pe DN 67C, în județul Alba. S-a dat alerta în rândul salvatorilor, după ce, din primele informații, un arbore a picat pe o mașină.

Un copac a căzut peste un autoturism în care s-ar fi aflat două persoane, acestea fiind rănite, iar alte patru maşini sunt blocate pe DN 67C – Transalpina în urma unei vijelii produse miercuri pe Valea Sebeşului, potrivit agerpres.ro.

Din primele date venite de la ISU, salvatorii s-au îndreptat către zona în care au apărut problemele cauzate de vremea rea.

Una dintre persoane ar fi inconștientă

„Secţia de pompieri Sebeş intervine pentru acordarea primului ajutor medical şi degajare de arbori de pe carosabil pe DN 67C, la 20 de kilometri până la barajul Oaşa. Ar fi vorba despre un copac căzut peste un autoturism, alte 4 autoturisme fiind blocate”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Totodată, purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alexandru Crişan, a precizat, pentru Agerpres, că potrivit informaţiilor, ar fi vorba de două persoane, „una semiconştientă şi o alta inconştientă”. Reprezentantul ISU a precizat că e vorba despre o misiune în dinamică.

De asemenea, de la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-a anunţat că traficul rutier este oprit pe DN 67C, între Tău şi barajul Oaşa. „În zonă sunt manifestări meteorologice intense, cu vânt puternic şi ploaie”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba.

Detalii de la Centrul Infotrafic

E de precizat și faptul că s-au aflat detalii și de la Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. Potrivit primelor informații furnizate de sursa citată, din cauza vântului puternic mai mulți copaci au căzut pe DN 67C – localitatea Șugag, din județul Alba, „avariind și câteva autoturisme aflate în zonă. Din primele informații, 2 persoane au fost rănite”.

Conform sursei citate, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers. „Urmează a se efectua cercetările necesare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de la fața locului” a mai transmis Centrul Infotrafic.

author avatar
Andrei Coman
98 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger