AcasăNewsAlerta! Hotii au gasit o noua metoda de inselaciune! Zeci de persoane...

Alerta! Hotii au gasit o noua metoda de inselaciune! Zeci de persoane pagubite!

Hotii au gasit o noua metoda de a insela prin telefon persoanele care le cad in plasa. Se pare ca cea mai noua abordare a celor naivi este prin metoda „Accidentul”.

Din ce in ce mai multe persoane sunt abordate prin telefon si sunt anuntate ca o ruda de-a lor a produs un accident rutier. Daca vor ca tot incidentul sa fie musamalizat, li se ofera si o solutie: sa plateasca sume exorbitante de bani. Cel mai recent caz este cel din Iasi, de duminica. O femeie a primit un telefon prin care i se spunea ca fiul sau a comis un accident rutier si ca ar trebui sa dea 5.000 de lei pentru ca toate problemele sa dispara.

Escrocul apeleaza victima si pretinde ca este o ruda apropiata.  Tipa si plange ca a produs un accident rutier si are nevoie imediat de o suma de bani, care trebuie depusa intr-un cont bancar. In general, hotii vizeaza batrani, sau parinti in varsta, ai caror copii nu mai locuiesc cu ei. Asa s-a intamplat cu femeia din Bacau, al carei fiu este doctorand in Iasi.

„Li s-a atras atentia sa nu ia legatura cu mine, pentru ca telefoanele sunt ascultate si nu trebuie sa se afle despre suma de bani de care e nevoie ca sa fie musamalizat accidentul. Li s-a zis sa vireze intr-un cont bancar suma de 5.000 de lei si un procuror din Iasi ma va scapa de inchisoare. Mama a lesinat cand a auzit ce s-a intamplat”, a explicat fiul femeii contactate de talhari, potrivit bzi.ro.

Insa, cumnatul barbatului a pus imediat mana pe telefon si si-a dat seama ca totul a fost doar o incercare de inselaciune.

author avatar
Andra Nesu
875 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger