AcasăNewsAlertă falsă cu bombă lângă Palatul Cotroceni! Circulația a fost blocată

Alertă falsă cu bombă lângă Palatul Cotroceni! Circulația a fost blocată

bombaAlertă falsă cu bombă lângă Palatul Cotroceni! Circulația a fost blocată

Traficul în zona Cotroceni din Capitală a fost restricționat luni dimineață, după ce un colet suspect a fost găsit. A fost însă o alarmă falsă.

În interiorul coletului autoritățile au găsit haine și mai multe hârtii. Traficul ce inițial a fost blocat, a fost repus în funcțiune.

Colet suspect în fața unei unități militare

Bulevardul Vasile Milea a fost blocat în dimineața de luni, 12 decembrie, după ce un colet suspect a fost descoperit într-o zonă destul de aglomerată din București.

Polițiștii au blocat accesul autoturismelor, iar la fața locului au ajuns mai multe autospeciale. De asemenea, a intervenit și brigada specială pirotehnică care a verificat conținutul coletului suspect.

Un rucsac a fost găsit în fața unei intrări la sediul Brigăzii 30 Gardă Mihai Vitează, situat în zona Cotroceni.

Autoritățile au intrat în alertă, iar traficul în zonă a fost deviat.

author avatar
Andreea Vlad
255 afisari

3 COMENTARII

  1. Deci… in momentul in care cineva pune o bomba reala cu intentia de a o detona IN ABSOLUT NICIUN CAZ nu anunta! Nu mai sunt anii ’70 cand kgb-ul finanta tot felul de organziatii terorist politice de doi bani ruginiti in occident care sunau ca boii inainte. Incepand cu anii ’80 se punea bomba, se producea explozia si pe urma suna cineva si REVENDICA. Deci alertele cu bomba sunt praf in ochi din partea serviciilor pe principiul Mircea fa-te ca muncesti!

  2. Unde-i Vasile Milea si unde-i Cotroceniul? In doua locuri diferite! Ca doar nu vorbim de Cotroceni Mall! Inca onfimigena menita sa abata atentia de la alte chestiuni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger