AcasăNewsALERTĂ! Deținut periculos, evadare ca-n filme dintr-un spital din Capitală! A fugit...

ALERTĂ! Deținut periculos, evadare ca-n filme dintr-un spital din Capitală! A fugit de sub nasul polițiștilor

detinutALERTĂ! Deținut periculos, evadare ca-n filme dintr-un spital din Capitală! A fugit de sub nasul polițiștilor

Un deţinut periculos a evadat dintr-un spital din Capitală, după un scenariu demn de filmele de acțiune. Bărbatul s-a deghizat în medic şi astfel a scăpat de poliţişti.

Adrian Constantin Dincă a fost condamnat la 23 de ani și 10 luni pentru tâlhărie calificată și era încarcerat în regim de maximă siguranță. Individul a fost internat Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală pentru investigații medicale.

Deținutul era condamnat la 23 de ani de închisoare

Profitând de neatenția medicilor și a polițiștilor care îl supravegheau, bărbatul s-a deghizat în medic și a fugit din salon.

La momentul evadării, deținutul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare bleumarin, tricou bleumarin, halat alb și mască chirurgicală și purta adidași de culoare neagră cu talpă albă.

„În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Secției 15 și 26 Poliție, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi Secția Urmăriri din cadrul Direcției Generale a Municipiului București, cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanțele procedurii evenimentului”, a declarat inspectorul de poliție penitenciară Raluca Gheorghe, purtător de cuvânt la Penitenciarul București-Rahova.

author avatar
Andreea Vlad
308 afisari

3 COMENTARII

  1. NOI , MAI AVEM POLITIE ? CARE POLITIE ? ROMANIA , JUNGLA AMAZONIANA, DAR SI ACOLO EXISTA REGULI, AICI , NU…..DACA AS FI IN LOCUL EVADATULUI , LUI BODE I AS CANTA O …..SERENADA….

  2. Deci un detinut condamnat la 23 ani ( foarte periculos ) este internat la „Bagdasar Arseni ” iar pe judecatorul Mustata l-au plimbat noaptea la ora 2 pe la Giurgiu desi era intr-o stare foarte grava – a si murit imediat !

  3. (si-a lipit si urechile….)
    (@Andreea Vlad-pare o exaggerare romantica la mijloc,
    deghizarea era cel mult de assistent..)

    -daca se deghizeaza in refugiat
    nu mai aude nimeni de ala!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger