AcasăNewsAlerta de zombies in Florida

Alerta de zombies in Florida

Duminica, la ora 1.45, locuitorii din orasul Lake Worth (sud-estul Floridei) au fost avertizati cu aceasta stranie alerta.

”Pana de curent si alerta de zombies pentru locuitorii din orasele Lake Worth si Terminus. 7880 de persoane sunt vizate de aceasta alerta cu zombies. Durata de remediere: inca necunoscuta”. Cateva ore mai tarziu, Ben Kerr, purtator de cuvant al municipalitatii din Lake Worth isi anunta serios concetatenii: ”Energia electrica a fost restabilita in 27 de minute. Precizam ca, deocamdata, nu este nici o activitate zombie de declarat”.

Gluma sau piraterie?

Autoritatile au inceput o ancheta interna pentru a determina originea acestei alerte de zombies. ”Mesajele catre cetateni sunt pregatite dinainte. Pot fi si 1000 de mesaje. Unele sunt modificate ulterior. Credem ca aceasta s-a intamplat. Cineva a editat mesajul incluzand si alerta de zombies”, a indicat Ben Kerr. Se pare ca alerta a fost cu dedicatie pentru orasul Terminus, care seamana bine cu cel din celebrul serial The Walking Dead. Palm Beach Post a informat ca orice referire la zombies a fost stearsa din sistemul de alerta a orasului Lake Worth. Investigatia interna a aratat ca nici un membru al echipei locale sau fost angajat nu se afla la originea alertei, persoane necunoscute piratand sistemul de alerta care intra automat in functiune cand intervin probleme de furnizare a curentului electric. In februarie, o alerta ”test” de tsunami a fost trimisa locuitorilor din Palm Beach County. Problema a fost ca mesajul a fost luat in serios de presa locala care a difuzat populatiei o alerta de tsunami.In ianuarie, in Hawai, o notificare via smartphone privind un atac iminent cu racheta balistica, a creat panica in insula.

author avatar
Tudor Borcea
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger