AcasăNewsAlertă de șerpi în gospodării din Mehedinți! Au intervenit jandarmii

Alertă de șerpi în gospodării din Mehedinți! Au intervenit jandarmii

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți

De când a venit căldura, par să se fi înmulțit situațiile în care șerpii au fost zăriți dând târcoale gospodăriilor, în Mehedinți. Oamenii au pus mâna pe telefon și au anunțat prezența „musafirilor” nepoftiți, la fața locului intervenind jandarmii, pentru îndepărtarea reptilelor.

Jandarmii mehedințeni au fost solicitați să intervină, duminică, în două comune din județul Mehedinți, pentru îndepărtarea unor șerpi din gospodăriile oamenilor.

IJJ: Apelurile s-au primit în interval de o oră

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți

„Apelurile s-au primit în interval de o oră, unul în comuna Husnicioara, celălalt în comuna Breznița de Ocol, cetățenii sesizând prezența șerpilor în gospodării”, a anunțat Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Mehedinți, prin intermediul Facebook, în 2 iulie.

În ambele cazuri, jandarmii au acționat și au preluat șerpii, ducându-i în zone departe de cele populate, unde au fost eliberați în natură. „În prima situație, un șarpe a fost găsit în terasă și extras din spatele unui frigider, celălalt șarpe fiind îndepărtat de sub podețul din fața locuinței. În scurt timp șerpii de casă au fost îndepărtați și eliberați departe de zonele populate”, conform sursei citate.

Nu este singurul caz de acest fel înregistrat în ultima perioadă. Joi, 29 iunie, reprezentanții Jandarmeriei Mehedinți au anunțat că un echipaj de intervenție a acționat în municipiul Orșova, ca urmare a unui apel venit la 112, fiind sesizată prezența unui șarpe în locuința unui cetățean. În acel caz, șarpele fusese găsit în bucătăria de vară a gospodăriie respective. „Intervenția s-a desfășurat fără probleme, șarpele în lungime de peste un metru a fost extras din bucătăria de vară unde a fost găsit și, ulterior, a fost eliberat într-o zonă cu vegetație” – conform Jandarmeriei Mehedinți.

Cu o zi înainte, un echipaj al Jandarmeriei Mehedinți a mers la o intervenție în localitatea Albulești, unde proprietarul unei locuințe a semnalat prezența unui șarpe. Ajunși la fața locului, jandarmii au îndepărtat un șarpe de casă, „în lungime de peste un metru și jumătate, care se afla ascuns în locuința oamenilor, respectiv în spatele mașinii de spălat”.

901 afisari

3 COMENTARII

  1. Avionul cu serpi (Snakes on a Plane) – DISEARA.RO
    http://www.diseara.ro › filme › 204_Avionul-cu-serpi-Snakes-on-a-Plane
    Avionul cu serpi (Snakes on a Plane) Regia: David R. Ellis Cu: Samuel L. Jackson, Julianna Margulies, Nathan Phillips, Rachel Blanchard Gen film:

    („sherpi in dormitor”
    e un film porno
    cu bisecsuali)

  2. Mai nou serpii sunt un ”obiect de munca ” al jandarmilor? bine ca nu au chemat mascatii……
    cred ca aste-s probleme de ISU eventual dar nu de jandarmi ( ordine publica)

  3. daca imi intra un sobolan in apartament pot sa chem jandarmii sa il ridice? numa-ntreb

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger