AcasăNewsALERTĂ de securitate la granița României. O rachetă rusească a căzut pe...

ALERTĂ de securitate la granița României. O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova – FOTO/VIDEO

rachetaALERTĂ de securitate la granița României. O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova - FOTO/VIDEO

O rachetă doborâtă de sistemul antiaerian al Ucrainei a căzut aproape de o localitate din Republica Moldova, anunță MAI de la Chișinău.

Aceasta a căzut în apropiere de satul Naslavacea, de la granița cu Ucraina, iar explozia a fost resimțită intens și mai multe case au fost afectate.

Recheta viza un baraj din Ucraina

Nu au fost înregistrate victime în urma prăbușirii rachetei, însă ferestrele mai multor locuințe au fost distruse.

Forțele ruse voiau să distrugă un baraj ucrainean, aflat la 10 kilometri de locul unde a căzut racheta.

Autoritățile ucrainene spun că nu există pericol de inundație, pentru că dronele nu au vizat barajul în sine, ci elemente din sistemul barajului.

„Autoritățile ucrainene au informat că în această dimineață a avut loc un atac cu drone asupra barajului Dnestrovsc, de pe teritoriul Ucrainei, care este la o distanță de 10 km de barajul Naslavcea. Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean, vizate fiind transformatoarele electrice. Autoritățile ucrainene anunță că nu există pericol de inundații”, transmite MAI moldovean, printr-un comunicat.

author avatar
Andreea Vlad
254 afisari

5 COMENTARII

  1. sa ne anuntati cand pica si la noi… peste johann la cotroceni, in guvern, in parlament, peste deveselu, campia turzii-luna, sibiu- centru comanda nato, kogalniceanu, marriot.
    avem sampania pregatita, adica avem de sarbatorit bugetul national care va fi eliberat de capusele astea care vin cu miloaga in fiecare an la praduit bugetul tarii.
    si la ministerul energiei ar trebui o zburatoare ca prea s-a umflat coruptia in virgiliu _escu si cum a dat de ceva sefie… si-o pierdut mintile, dar pe banii romanilor.

  2. Alex,asa vorbeste un om educat,lingaule johannist?Ca asa va laudati .voi intepatii,ca sunteti destepti.

  3. Nu mai e mult, iar dupa ce intra nazistii aia de mercenari ucigasi de amerloci de la Brigada 101 in ukro-na-zia, ca si raspuns rusnacii aia salbatici o sa dea cu rachetutza termobarica in Palatul Sparlamentului, acest lucru e amintit in toate profetiile sfintilor, asa ca macar se vor duce pe pwula toti cei 300 de porci grasi de acolo 🙂 Chiar o sa aiba ce sarbatorii romanasii, o sa scape de toti hotii ordinari putred de korupti ai micutei colonii esuate din sudanistan 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai vaxxereilor de cobai tampiti si batuti cu pwula de 10 ori pe zi in cap, pe voi va trimite jeneralul de karton niku ciukanezu intr-o minunata excursie tematica prin Donbass, sa scapati si voi definitiv de raceala, pe care tot incercati sa o driblati de 2 ani, sigur si eficient 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger