AcasăNewsAlerta de rabie in toata tara

Alerta de rabie in toata tara

Micuta Denisa Nicoleta Varga a murit dupa ce a fost muscata de fata de un caine turbat

Dupa moartea tragica a micutei Denisa Nicoleta Varga, fetita de doar cinci ani din comuna bacauana Racaciuni, muscata de cainele turbat al familiei, noi cazuri grave apar in fiecare zi si in alte zone ale tarii.

Micuta Denisa Nicoleta Varga a murit dupa ce a fost muscata de fata de un caine turbat

Un barbat de langa Medgidia a fost atacat din senin de propriul caine si a scapat din coltii acestuia de-abia dupa ce i-a crapat capul cu o toporisca, analizele ulterioare aratand ca animalul avea rabie. Maria Turcu, din Mangalia, a fost muscata pe strada de un maidanez, iar acum se afla la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Constanta, sub tratament. A doua zi, o alta persoana a fost infectata cu rabie de alti doi caini fara stapan ce au fost apoi prinsi de hingheri, tot in Mangalia.

Si la Cernavoda medicii trateaza impotriva turbarii un alt pacient, victima a cainilor comunitari. Insa, in ciuda semnalelor de alarma tot mai serioase trase de catre inspectorii Directiei Sanitar Veterinare, primarii, singurii cu competentele necesare rezolvarii acestei probleme, refuza sa ia masurile necesare pentru ca focarele de turbare sa nu se inmulteasca.

author avatar
Toni Matei
630 afisari

2 COMENTARII

  1. 🙂 A dat dracu turbarea in Dobrogea si mai ales in Mangalia. Daca tot pot fi de folos stiu eu cativa din Mangalia care trebuiesc muscati, incepem cu interlopii, dupa cu aia care au pasat caldura de la un ala altu si la final plancarta de la intrare in oras pe care scrie MANGALIA. Poate asa turbeaza toti si isi si revin 🙂

  2. Doamne, odihneste sufletelul asta nevinovat si alina durerea parintilor. ce inima or avea doctorii aia care au trimis un inger la moarte…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger