AcasăNewsAlertă de INCENDIU la cel mai popular parc acvatic din Capitală! Sute...

Alertă de INCENDIU la cel mai popular parc acvatic din Capitală! Sute de persoane, evacuate de urgență

incendiuAlertă de INCENDIU la cel mai popular parc acvatic din Capitală! Sute de persoane, evacuate de urgență / foto: antena3.ro

S-a activat alarma de incendiu duminică, 13 iunie, la un cunoscut complex acvatic din Bucureşti, după ce s-a simțit miros puternic de fum.

Din informațiile transmite de reprezentații parcului, a avut loc o supraîncălzire la un echipament din camera tehnică și s-a decis, ca măsură preventivă, evacuarea celor prezenți.

„Astăzi, 13 iunie 2021, în jurul orei 17:20, un echipament auxiliar din spațiul tehnic al parcului acvatic din București a semnalat o supraîncălzire, incidentul minor neafectând niciun client prezent în parc la acel moment”, se arată în mesajul postat, duminică, pe Facebook de reprezentații complexului.

Parcul acvatic a funcționat duminică la capacitate maximă, fiind și o zi de weekend. În jurul prânzului s-a dat alarma de incendiu, dispunându-se evacuarea de urgență. Oamenii au părăsit clădirea în 5 minute și au rămas în parcare.

Clienții parcului ieșit în parcare

Parcarea complexului era arhiplină, potrivit martorilor, care au povestit că personalul le-ar fi transmis că a izbucnit un incendiu la subsol. „Mirosea puternic a ars”, a declarat acesta.

Reprezentanții parcului acvatic au transmis că incidentul nu a afectat niciun client prezent în acel moment. „Pentru siguranța și confortul clienților și angajaților, conform protocolului de siguranță, s-a decis, ca măsură preventivă, întreruperea activității pentru restul zilei. Vizitatorii prezenți în complex în acel moment au fost îndrumați în mod organizat către ieșirea din complex”, au spus reprezentanții parcului acvatic, potrivit Mediafax.

Pentru disconfortul creat, cei care au fost în interiorul clădirii în momentul incidentului vor primi vouchere de acces pentru a reveni la o dată ulterioară.

author avatar
Andreea Vlad
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger