AcasăNewsAlertă cu bombă pe Aeroportul Otopeni! Avionul a aterizat de urgenţă. A...

Alertă cu bombă pe Aeroportul Otopeni! Avionul a aterizat de urgenţă. A intervenit şi SRI! (VIDEO)

Ancheta DUTY FREE de pe Otopeni trece la ”OMUL NEGRU” din SRI

A fost alertă cu bombă, vineri seară, pe Aeroportul Otopeni după ce un avion Turkish Airlines a aterizat de urgenţă. Alarma s-a dat la bordul aeronavei.

În timpul zborului a fost primit un mesaj care anunța că la bordul avionului s-ar afla un dispozitiv explozibil.

Avionul avea traseul Varşovia – Istanbul

Avionul Boeing 737 a decolat seara trecută de la Varșovia, cu destinaţia Istanbul, şi avea 158 de pasageri la bord. Avionul avea 158 de pasageri la bord și a aterizat de urgență pe Aeroportul din Otopeni la 21:41, iar acum Brigada Antitero face controlul aeronavei și pasagerilor.

Echipajul a anunțat pasagerii că există această amenințare fără a preciza de unde sau pe ce canal a venit ea și că, din motive de siguranță, zborul către Istanbul va fi deviat către cel mai apropiat aeroport, respectiv Otopeni – Henri Coandă.

Brigada Antitero SRI a verificat zona

Brigada Antitero a SRI a început verificarile. Timp de 4 ore, au fost făcute cautari in interiorul aeronavei de către echipele pirotehnice. A fost alarmp falsă, nu s-a găsit nicio bombă.

În urma verificărilor, la ora doua dimineața, pasagerii au fost îmbarcaţi înapoi în aceeaşi aeronava și au decolat în condiţii de siguranţă spre Istanbul.

Nu este prima oară când un avion aterizează la Otopeni, pentru depistarea eventualelor dispozitive explozive. Şi de această dată, alarma a fost falsă și nu au existat victime sau pagube materiale.

Turkish Airlines se află pe locul 10 în topul celor mai mari firme aeriene din lume.

author avatar
Andrei Ștefan
302 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger