AcasăNewsAlertă cu bombă, marți, la un liceu din Timișoara! Autoritățile au intervenit...

Alertă cu bombă, marți, la un liceu din Timișoara! Autoritățile au intervenit la fața locului

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

O alertă primită la 112, marți la prânz, prin care se anunța că într-o unitate de învățământ din orașul de pe Bega s-ar afla o bombă a sunat mobilizarea în rândul autorităților timișorene. S-a intervenit la fața locului, pentru a fi făcute verificări. În tot acest timp, persoanele aflate în clădire – elevi și profesori – au fost evacuate preventiv.

Alerta vizează Liceul Sanitar ”Ana Aslan” din Timișoara, peste o sută de persoane fiind evacuate, potrivit realitatea.net.

Din primele informații transmise de IPJ-ul local, e vorba despre un liceu aflat pe Bulevardul Revoluţiei din 1989 din Timișoara.

Primele precizări de la poliție

„Astăzi (marți-n.red.), 22 noiembrie a.c., în jurul orei 12:39, poliţiştii Secţiei 1 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat pe bulevardul Revoluţiei din 1989 din municipiul Timişoara s-ar afla o bombă”, au precizat reprezentanții IPJ Timiş.

Cum se întâmplă în astfel de cazuri, mai multe echipaje – polițiști, pirotehniști, dar și jandarmi și pompieri s-au deplasat rapid la fața locului. S-a instituit un perimetru de siguranță, respectiv zona a fost izolată. Specialiștii fac verificări în încăperile și spațiile din incintă pentru a înlătura orice potențial risc. Se așteaptă ca experții să se pronunțe asupra veridicității celor sesizate în acest apel, urmând ca, totodată, polițiștii să stabilească, în cadrul unor cercetări, și cine a dat alerta.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, jandarmi, pompierii şi echipaje medicale.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger