AcasăNewsAlertă cu bombă la Timișoara! Incredibil cine era autorul apelului la 112

Alertă cu bombă la Timișoara! Incredibil cine era autorul apelului la 112

alertaAlertă cu bombă la Timișoara! Incredibil cine era autorul apelului la 112

Autoritățile au fost alarmate luni dimineața, în jurul orei 9.00, după un apel telefonic care anunța amplasarea unei bombe la Episcopia Romano Catolică din Timișoara.

În scurt timp strada Augustin Pacha din centrul istoric a fost blocat traficului pietonal, iar forțele de ordine au început verificările în clădirea episcopiei romano-catolice.

Alertă falsă cu bombă la biserică

Pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş și cei din grupa Antitero din cadrul SRI au scotocit toate încăperile, curtea, muzeul de la subsolul episcopiei, însă nu s-a descoperit niciun dispozitiv explozibil.

Și de această dată autoritățile au fost puse în alertă degeaba, fiind vorba de o alerta cu bombă falsă.

„Astăzi, 5 septembrie a.c., în jurul orei 09.04, polițiștii timișoreni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Augustin Pacha din Timișoara s-ar afla o bombă. La fața locului, au ajuns, echipaje SRI, politiștii și echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă, iar, în prezent, se fac verificări, în vederea depistării persoanei care a alertat autoritățile fără un motiv intemeiat și pentru tragerea acesteia la răspundere”, au transmis cei de la IPJ Timiș.

Autorul alertei false, un băiat de 15 ani

Cel care a sunat la 112 şi a anunţat un atac cu bombă a fost un băiat de 15 ani. Mai mult, chiar s-a lăudat cu isprava sa, înainte de sosirea autorităţilor.

Adolescentul a fost identificat repede de polițiști, fiind vorba de un tânăr care nu s-a mai prezentat la școală de multă vreme. Pentru că a alertat degeaba autoritățile, el va primi o amendă în valoare de 2 mii de lei.

author avatar
Andreea Vlad
273 afisari

2 COMENTARII

  1. INTERVENTIE PIROTEHNICA… Imi vine sa rad de greierii astia care primesc bombe doar pe telefon. Am fost in serviciu activ la asa ceva pana in 2000, am avut de a face cu n cazuri reale. Acum doar se da telefon cu boamba…

  2. & Fac „băieții” promovare să nu li se închidă „afacerea” , să-i bage la restructurări, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger