AcasăNewsAlertă cu bombă la o şcoală din România! Conducerea, avertizată printr-un mail....

Alertă cu bombă la o şcoală din România! Conducerea, avertizată printr-un mail. Panică printre elevi

bomba

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către administratorul unei școli de pe strada Henri Barbusse, cu privire la faptul că ar fi primit un e-mail prin care s-a transmis un mesaj de alertă, referitor la anumite dispozitive care ar putea pune în pericol siguranța persoanelor.

Atât persoanele din școală și dintr-o clădire de birouri au fost evacuate.

Alarma, falsă!

Peste 250 de persone au fost evacuate, miercuri, de la unitatea şcolară privată Royal School in Transylvania.

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 08.15, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către administratorul unei unităţi şcolare, situată pe strada Henri Barbusse, cu privire la faptul că ar fi primit un e-mail prin care s-a transmis un mesaj de alertă, referitor la anumite dispozitive care ar putea pune în pericol siguranţa persoanelor.

În acest context, la faţa locului au fost trimişi de urgenţă specialişti din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale – Compartimentul Pirotehnic pentru verificarea aspectelor sesizate şi luarea măsurilor necesare.

Până la sosirea echipajelor, conducerea unităţii şcolare a dispus evacuarea a aproximativ 70 de persoane.

Totodată, ca măsură de siguranţă, poliţiştii au dispus evacuarea a altor 200 de persoane, aflate într-o clădire de birouri din imediata apropiere„, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Au ameninţat cu trei bombe

Potrivit reprezentanților școlii, în mail ar fi fost anunțați că trei bombe au plasate în unitatea școlară. Alarma s-a dovedit a fi falsă.

„În jurul orei 08:00 când colega mea a intrat pe adresa de contact a școlii acolo era un mail în limba engleză. Nu era nimic detaliat în el, doar în școală ar fi fost plasate trei bombe.

Tot personalul a fost instruit pentru astfel de situații. Eram doar personalul administrativ în clădire pentru că elevii sunt în vacanță. Am sunat la 112, am evacuat clădirea și am așteptat să vină autoritățile.

Aceștia au verificat clădirea și birourile de deasupra, iar după o oră ne-am reluat activitatea”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții Royal School.

author avatar
Andrei Ștefan
220 afisari

2 COMENTARII

  1. Iar isi dau securistii singuri de treaba. Cica s utili😀😀😀. Si au salarii si pensii speciale…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger