AcasăNewsAlertă cu BOMBĂ la o grădiniţă din Pipera! Ce au găsit geniştii...

Alertă cu BOMBĂ la o grădiniţă din Pipera! Ce au găsit geniştii în trollerul suspect

genisti SRIPachet suspect, în România, la graniţa cu Ucraina. Din interior se auzeau sunete ciudate. Ce au găsit el, când l-au deschis

A fost alertă cu bombă, miercuri, în cartierul Pipera din Capitală. Mai exact, pe strada Eroul Iancu Nicolae, acolo unde a fost descoperit un troller suspect. Pirotehniștii, SMURD, dar și echipaje de pompieri se află deja la fața locului.

Zona unde a fost descoperit trollerul este foarte aproape de Ambasada Statelor Unite la București, dar și de o grădiniță.

Geniştii au „detonat” trollerul

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, pentru efectuarea de activități specifice, precum și luptători din cadrul Brigăzii Antitero și echipaje ISU.

„În cauză a fost asigurat perimetrul locului în care se află trolerul respectiv, în scopul evitării punerii în pericol a persoanelor și bunurilor materiale”, au anunțat autoritățile.

Nu au fost dispuse evacuări. Echipaje de pompierii și ale SMURD se află deja la fața locului. În urma controlului tehnic de specialitate efectuat, s-a constatat faptul că trolerul nu prezintă niciun pericol.

author avatar
Andrei Ștefan
371 afisari

2 COMENTARII

  1. „pe strada Eroul Iancu Nicolae”

    astia au mutat trolleru de pe str. L.Librescu,
    „never again”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger