AcasăNewsAlertă cu BOMBĂ la Mall Băneasa. Clienţii, EVACUAŢI de urgenţă!

Alertă cu BOMBĂ la Mall Băneasa. Clienţii, EVACUAŢI de urgenţă!

mall baneasaAlertă cu BOMBĂ la Mall Băneasa! Complexul a fost EVACUAT!

A fost alertă cu bombă, duminică după-amiază, la Mall Băneasa! Centrul comercial a fost evacuat. Un bărbat ar fi apelat Poliția locală și ar fi spus că a ascuns o bombă în acest centru comercial.

La fața locului, se află polițiști din cadrul Poliției Capitalei.

Geniştii s-au deplasat de urgenţă

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliția Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului București.

De asemenea, se deplasează grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

Este a doua alertă cu bombă care vizează același obiectiv, în ultimele doua săptămâni. Și în 4 iunie, o alertă teroristă a vizat complexul Băneasa Shopping City. Un mesaj anonim trimis prin email avertiza despre posibilitatea ca în interiorul centrului comercial să fie plasată o bombă.

author avatar
Andrei Ștefan
166 afisari

3 COMENTARII

  1. La magazinul k-au-fland din capitala spirituală astăzi în jurul orei doișpe au apărut niște norișori ca de fulgi deasupra caselor de marcat după care o voce din interfoane a cerut personalului și clienților să evacueze magazinul deoarece magazinul se confruntă cu o problemă tehnică. Evacuarea s-a produs destul de organizat. N-am înțeles nici la această oră despre ce fel de problemă tehnică era vorba. Impresia mea a fost că o „armă” s-a descărcat accidental pentru că norișorii de deasupra caselor de marcat erau puțin cam ciudați.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger