AcasăNewsAlerta cu BOMBA la HARVARD. Patru cladiri din campus, evacuate!

Alerta cu BOMBA la HARVARD. Patru cladiri din campus, evacuate!

Agitatie, luni, in campusul uneia dintre cele mai cunoscute unitati de invatamant superior din lume. Pe pagina de Twitter a Universitatii americane Harvard s-a anuntat ca patru cladiri din campus au fost evacuate in urma unei alerte cu bomba.

La fata locului au ajuns rapid mai multe echipaje de politie. Specialistii verifica la aceasta ora veridicitatea unui apel care a anuntat ca in interior a fost plasata un dispozitiv explozibil. Cele patru cladiri pe care autoritatile din Massachusetts gazduiesc sali de cursuri si laboraroare de cercetare. De asemenea, ar fi vorba si de un camin, in care sunt gazduiti studentii veniti sa invete la prestigioasa Universitate.

Oamenii legii au luat decizia sa le ceara tuturor celor aflati in zonele Science Center, Thayer, Sever si Emerson sa paraseasca incinta pentru a le permite pirotehnistilor sa cerceteze fiecare colt al celor patru corpuri de cladire, pentru a exclude orice pericol de explozie. Pana in prezent nu se cunosc informatii din care sa reiasa cine a dat alarma, luandu-se in considerare posibilitatea ca totul sa fie o alarma falsa, atribuita unor studenti pusi pe glume.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger