AcasăNewsAlertă cu bombă la Deva! Intervin pirotehniștii, circulația este blocată (VIDEO)

Alertă cu bombă la Deva! Intervin pirotehniștii, circulația este blocată (VIDEO)

bombaAlertă cu BOMBĂ în Sectorul 1: pirotehniştii au dezamorsat un bagaj suspect!

Mobilizare de forță, luni dimineață, într-un complex comercial din Deva, din cauza unui pachet suspect, abandonat lângă un magazin. Au intervenit pirotehniștii din cauza unei amenințări cu bombă.

Poliţia Deva a fost sesizată prin telefon la numărul 112, după ce un angajat a descoperit o valiză abandonată și nerevendicată în fața mall-ului. Echipaje de la Poliţie, SRI şi ISU au sosit la faţa locului pentru a investiga pachetul suspect.

„În data de 28.06.2021, ora 09:00, Poliţia Municipiului Deva, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, la intersecţia Bulevardului Iuliu Maniu cu bulevardul Decebal, în faţa unei societăţi comerciale, se află o valiză nerevendicată. La faţa locului, au fost luate în regim de urgenţă măsuri pentru securizarea zonei şi s-a deplasat echipa de pirotehnişti din cadrul SRI. În continuare, se fac cercetări cu privire la provenienţa si continutul geamantanului”, conform unui anunţ al Poliţiei.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în zonă. De asemenea, au fost evacuate toate persoanele din centrul comercial.

Știre în curs de actualizare.

author avatar
Andreea Vlad
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger