AcasăNewsUPDATE. Alertă cu bombă într-o clădire din Capitală, în care se află...

UPDATE. Alertă cu bombă într-o clădire din Capitală, în care se află sediul unui post de radio!

Alertă cu bombă într-o clădire de birouri din Capitală, în care se află sediul unui post de radio! (sursa foto: europafm.ro)

O amenințare cu bombă, ce viza o clădire din Pipera, a pus autoritățile în alertă. Iar persoanele care lucrau în incinta respectivă au fost evacuate.

UPDATE: Programul postului de radio amintit s-a reluat în mod normal, semn că alerta s-a dovedit a fi falsă.

UPDATE: S-au aflat și primele detalii făcute publice de către oamenii legii de la Poliția Capitalei.

”În jurul orei 13.00, prin apel 112, o persoană a anunțat ca la sediul unui post de radio, situat în sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6, precum și ai Brigăzii Rutiere. Se procedează la evacuarea persoanelor. Specialiștii pirotehnicieni efectuează verificări”, a informat Poliția, potrivit antena3.ro.


Primele informații despre acest caz au venit chiar de la reprezentanții unui post de radio care își desfășoară activitatea în clădirea respectivă. Programul radioului Europa FM a fost schimbat din mers, ca urmare a situației neprevăzute, fiind difuzată muzică.

Site-ul Europa FM: Alertă cu bombă la Oregon Park, Pipera

Alertă cu bombă la Oregon Park, Pipera. Ne cerem scuze! Din acest motiv, programul Europa FM se modifică. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, sună anunțul postat pe site-ul postului de radio.

Realizatorul emisiunii „România în direct” – care ar fi trebuit să fie difuzată live până să fie primit apelul – a explicat, din stradă, ce s-a întâmplat. ”Aici, la sediul nostru, există o alertă cu bombă. (…) E un apel la 112, să spunem asta, nu știm dacă e real (…) sperăm că e vorba doar de o farsă sau de un anunț menit să ne întrerupă emisia la un moment dat”, a spus Cătălin Striblea.

La fața locului au ajuns deja polițiștii și specialiștii care intervin în cazul apariției unor astfel de alerte, pentru a face verificările ce se impun și a stabili natura apelului – și anume dacă e vorba de o alertă falsă sau nu.

420 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai terminati naibii mai jegurilor cu circul asta de „amenintari” false date intentionat tot de sistem ! Ca sa vezi unde era „victima” : chiar una din goarnele gaozare de propagnda globalist-satanista !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger