AcasăNewsAlertă cu bombă în nordul Capitalei. Sute de oameni sunt evacuați /...

Alertă cu bombă în nordul Capitalei. Sute de oameni sunt evacuați / Specialiștii SRI sunt la fața locului

Alertă cu bombă în nordul Capitalei. Sute de oameni sunt evacuați / Specialiștii SRI sunt la fața locului

Sute de oameni au fost evacuați, sâmbătă, în urma unei alerte cu bomba la mall Băneasa, în București.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezența unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din Sectorul 1, a informat poliția.

Un e-mail anonim pe adresa Jandarmeriei

Potrivit unor surse, alerta a fost declanșată după ce un e-mail anonim a fost trimis Jandarmeriei, și care anunța că o bombă a fost amplasată în mall-ul Băneasa.

Toate persoanele aflate în interiorul centrului comercial au fost evacuate în trimp ce specialiști pirotehnicieni și ai SRI au ajuns la fața locului și fac verificări.

Știre în curs de actualizare

author avatar
Tudor Borcea
559 afisari

5 COMENTARII

    • Biologic și nuclear sînt închipuiri, sperieturi, povești. Decontaminare chimică, da, se face.

  1. Adevarul este ca daca cineva doreste sa arunce in aer un obiectiv,prima si prima data anunta oficialitatile unde a pus bomba…

  2. Orice eveniment terorist este regizat și executat de servicii. Partea rea.
    Partea bună, de obicei nu moare nimeni.
    Iar una rea, se schimbă lucruri ce alttfel ar fi fost greu de înghițit de oameni. După 911 colegii mei nord-americani ziceau că n-au nimic împotrivă ca nou făcutul NSA să le asculte telefonul și să le citească emailurile dacă „eu n-am nimic de-ascuns” cînd le spuneam că-i pas spre dictatură.

  3. Sunt legi ale siguranței nașionale în discuție. SRI-ului îi trebuiesc oferite puteri excepționale iar noi, oile de rând avem nevoie de sfatul și îndrumarea serviciilor atunci când vrem să mergem la toaletă pentru că ne doare burta, când deschidem e-mailul sau când vorbim la telefon și între noi pentru ca nu cumva să ne doară capul sau limba. Ar trebui câte un om al serviciilor în orice organ al statului, firmă privată sau pfa, în grupa de la grădiniță și în clasa a 3-a, etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger