AcasăNewsUPDATE Alertă! Colete suspecte, descoperite la Ambasada Ucrainei din Capitală. S-au făcut...

UPDATE Alertă! Colete suspecte, descoperite la Ambasada Ucrainei din Capitală. S-au făcut verificări

(sursa foto: captură Romania TV)

Oamenii legii au intrat în alertă și fac verificări, într-un caz ce le-a amintit multora de cele întâmplate recent în Spania!

UPDATE: Întreaga acțiune de verificare la fața locului s-a încheiat. Serviciul Român de Informații (SRI) și-a retras echipa de pirotehniști deplasată la sediul ambasadei.

UPDATE: Potrivit România TV, angajații ambasadei au fost evacuați.

Polițiștii au intervenit la fața locului pentru a asigura zona. Din câte se poate vedea din imagini, s-a instituit un perimetru marcat cu benzi de plastic. Se vor face verificări specifice.

S-au aflat primele informații venite de la Poliția Capitalei în acest caz. „La data de 6 decembrie 2022, în jurul orei 11.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, la sediul unei ambasade din Sectorul 1, au fost primite două plicuri ce ar avea un conținut suspect”, informează Poliția Capitalei.


Ar fi vorba de colecte suspecte la Ambasada Ucrainei din București, și anume angajații Ambasadei ar fi descoperit plicuri suspecte, a anunțat în urmă cu scurt timp România TV.

Sediul Ambasadei Ucrainei se află pe raza sectorului 1 al Capitalei. La fața locului urmează să ajungă pirotehniștii, dar și trupe speciale, pentru a fi făcute verificări.

Rămâne de văzut ce se va anunța oficial în acest caz! Revenim cu amănunte!

author avatar
Andrei Coman
209 afisari

3 COMENTARII

  1. O VRAJEALA EXPIRATA, PTR A POZA MUTANTI UKRAZINI IN VICTIME….. SIKTIR !!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger