AcasăNewsUPDATE. Avionul cu 152 de oameni la bord a aterizat cu bine...

UPDATE. Avionul cu 152 de oameni la bord a aterizat cu bine la Tel Aviv (VIDEO)

Forțele de intervenție în situații de risc aviatic au intrat în alertă, luni, după ce s-a aflat cu ce problemă se confruntă un avion aflat în aer.

UPDATE: Din fericire, avionul a ajuns cu bine la sol, în urmă cu scurtă vreme, aparent fără probleme la terenul de aterizare.

Din imaginile surprinse în direct de televiziuni, se poate vedea ca tot ce înseamnă coborârea pasagerilor se face normal, nefiind vorba despre o evacuare de urgență, cum se întâmplă în situații ce implică aterizări de urgență.

Până să ajungă la sol, aeronava a survolat orașul, pentru a consuma combustibilul, cum se face de obicei în situații de risc la aterizare.


[youtube]GmCByhv4Syc[/youtube]

Este vorba despre o aeronavă la bordul căreia s-ar afla 152 de oameni – pasageri și echipaj. Cursa venea din Germania și, conform jpost.com, este așteptată sa aterizeze la ora locală 16, pe Aeroportul Gurion, din Tel Aviv. S-ar fi dat alarma după ce s-ar fi constatat că e ceva în neregulă cu una dintre roțile avionului.

Salvatorii s-au mobilizat și au intervenit pe pistă, în așteptarea cursei aparținând companiei Electra Airways, la care a fost raportată problema. Asta înseamnă în jur de 100 de ambulanțe și echipaje de pompieri și poliție au fost în stand-by.

sursa foto: facebook.com/ElectraAirways

249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger