AcasăNewsALERTĂ! A sunat la 112 și a amenințat că va împușca un...

ALERTĂ! A sunat la 112 și a amenințat că va împușca un polițist la întâmplare dacă agentul care a lovit-o mortal pe Raisa nu va fi arestat

pistol

S-a dat alarma în Capitală, după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că îi va face el dreptate Raisei dacă agentul de poliție care a lovit-o mortal cu mașina nu va fi arestat. 

Individul care a sunat la 112 a informat că are un pistol și a cerut să i se facă dreptate fetei care a murit după ce a fost lovită de o mașină de Poliție. Omul a amenințat că va împușca, la întâmplare, un alt agent.

A folosit o cartelă prepay

Potrivit Antena 3, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost apelată prin SNUAU 112 de către un bărbat care a amenințat că va face el dreptate în cazul Raisei, dacă polițistul care a lovit-o mortal pe copila cu mașina nu va fi arestat.

Persoana a efectuat apelul de pe o cartelă prepay şi a fost localizată de STS într-o zonă mare de acoperire, spun surse din poliție. Polițiștii din București încearcă acum să-l prindă pe bărbatul care a sunat la 112 să amenințe cu pistolul.

author avatar
Andreea Vlad