AcasăNewsALERTĂ! A sunat la 112 și a amenințat că va împușca un...

ALERTĂ! A sunat la 112 și a amenințat că va împușca un polițist la întâmplare dacă agentul care a lovit-o mortal pe Raisa nu va fi arestat

pistol

S-a dat alarma în Capitală, după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că îi va face el dreptate Raisei dacă agentul de poliție care a lovit-o mortal cu mașina nu va fi arestat. 

Individul care a sunat la 112 a informat că are un pistol și a cerut să i se facă dreptate fetei care a murit după ce a fost lovită de o mașină de Poliție. Omul a amenințat că va împușca, la întâmplare, un alt agent.

A folosit o cartelă prepay

Potrivit Antena 3, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost apelată prin SNUAU 112 de către un bărbat care a amenințat că va face el dreptate în cazul Raisei, dacă polițistul care a lovit-o mortal pe copila cu mașina nu va fi arestat.

Persoana a efectuat apelul de pe o cartelă prepay şi a fost localizată de STS într-o zonă mare de acoperire, spun surse din poliție. Polițiștii din București încearcă acum să-l prindă pe bărbatul care a sunat la 112 să amenințe cu pistolul.

author avatar
Andreea Vlad
1.418 afisari

5 COMENTARII

  1. De la militianul cu 4 clase, la politistul din sursa externa pregatit in 6 luni … spune:
    17 ianuarie 2022 la 8:23

    Suplinitorul de fizica e preocupat si ingrijorat de „incalzirea globala si schimbarle climatice” cand romanii ingheata in case pentru ca nu-si permit „liberalizarea preturilor” impusa de „economistul de renume international”, repetent in clasa a 10-a, dupa ce subinginerul nepracticant specializat in golirea paharelor si cantatul la mandolina, s-a inconjurat de „expertii” renew ca s-avem o tara ca afara, care ar fi problema sa angajam si politisti, nu cu 4 clase, ci cu 4 clase in 6 luni sa faca ordine ??? … Suplinitor de presedinte … suplinitor de politist … Asta a dorit poporul la vot.
    Dupa ce fericiti, ati votat „jos ciuma rosie” … avum va rugati de ei sa va scoata din rahat ?

  2. Nu cred ca trebuie facut atata caz pe numarul de ani de scoala, pecare sa-i fi absolvit, ca sa poti ocupa o anumita functie. Noi, avem impresia ca un brat de diplome, gata te face dintr-odata destept. Istoria recenta si nu numai ne contrazice. Si americanii au incadrati in politie fosti militari, participanti la razboaiele lor de ”democratizare” a unora, iar acestia nu se comporta ca pe front, nu ies cu mitraliera in brate sa secere ce le sta in cale. De ce ??? Simplu. Pentru ca exista pentru orice misiune un PROTOCOL scris si bagat la tartacuta, un protocol de la felul cum trebuie sa porti uniforma (nu descheiata si cu burtoiul pe afara) ca la noi, pana la interventiile cele mai delicate. Cine trebuie sa faca aceste protocoale si sa-i oblige pe toti sa le aplice ??? B.i.v.o.l.i.i aia de pe fotoliile duble, din conducere, imbuibati de traiul bun si magariile care-si permit sa le faca. Insa daca ma gandesc la hahaielile majoritatii la ”competenta” politistului din acel serial de care nu mai scapam de la PRO Tv, cujet ca sant slabe sperante. Unii poate cred ca-i doar un pamflet… NU E…

  3. Singura solutie la cata coruptie si nepasare pentru cetatean este in toate serviciile statului ,romanul a uitat sa mai iasa in strada cu BATA sa se faca auzit !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger