AcasăNewsALERTĂ, a apărut un nou tip de fraudă! Se cer bani pe...

ALERTĂ, a apărut un nou tip de fraudă! Se cer bani pe „spatele” dezastrului din Turcia. La ce să fii atent

turciaALERTĂ, a apărut un nou tip de fraudă! Se cer bani pe „spatele” dezastrului din Turcia. La ce să fii atent

Cutremurele devastatoare care au afectat Turcia şi Siria au dat curs mai multor scheme de fraudă. Mai multe cadre didactice și directori de școli au primit apeluri de la indivizi care au pretins că sunt angajaţi ai Ministerului Educației şi le-au cerut bani în contextul situației de calamitate.

Ministerul transmite, însă, că aceste persoane nu reprezintă instituția.

Falși angajați ai Ministerului Educației pretind bani de la cadrele didactice

“Având în vedere că mai multe cadre didactice și directori ai unităților de învățământ au primit apeluri prin care se solicită sume de bani de la persoane care se recomandă ca fiind angajați ai Ministerului Educației, vă informăm că acestea nu aparțin și nu reprezintă Ministerul Educației”, transmite Ministerul Educației, miercuri, într-un comunicat de presă.

Ministerul Educației le recomandă celor care au fost contactați în acest mod să se adreseze instituțiilor competente. “Menționăm că toate inițiativele de sprijin pentru comunitățile afectate de cutremurele din Siria și Turcia sunt anunțate prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale instituțiilor publice”, mai arată Ministerul.

Ambasada Turciei din România le transmite românilor care vor să ajute zecile de mii de victime ale cutremurelor care au lovit Turcia şi Siria că pot face donaţii în anumite locații din țară. Oamenii au nevoie de haine groase, corturi, saci de dormit, reşouri, butelii, lanterne, generatoare, scutece sau mancare de bebeluşi.

author avatar
Andreea Vlad
573 afisari

6 COMENTARII

  1. Pe acesti indivizi i-as prinde ,i-as lega de un scaun si ia-s forta sa priveasca non stop la imaginile cu acest dezastru, imagini necenzurate. Sau ia-s trimite in Turcia sa ajute la salvarea celor blocati sub daramaturi!
    Ca jeguri de oameni mai traiesc in lumea asta!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger