AcasăNewsAlegerile preliminare, o enigma si pentru liderii USL

Alegerile preliminare, o enigma si pentru liderii USL

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au deslusit nici ei prea bine taina alegerilor interne din USL

Organizarea de alegeri preliminare in vederea stabilirii candidatilor se dovedeste a fi doar un moft al celor doi lideri USL, Victor Ponta si Crin Antonescu.

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au deslusit nici ei prea bine taina alegerilor interne din USL

„Castingul” prin care vor fi stabiliti candidatii USL nu i-a bulversat numai pe membrii simpli de partid, dar pare sa nu fie prea clar nici in capul celor care l-au propus. „Noi nu am dat toate detaliile despre aceste alegeri preliminare pentru ca este o idee lansata care trebuie prelucrata. In principiu, noi o sa tinem cont de toate posibilitatile pentru a gasi cele mai bune variante de candidati”, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu. Totodata, acesta a precizat ca daca Guvernul decide sa redeseneze colegiile, procesul de selectare se va schimba, inevitabil.

Etuziasmul manifestat de Ponta si Antonescu se loveste insa de atitudinea precauta a lui Ion Iliescu. Concret, cu intelepciunea specifica varstei, fostul presedinte ii sfatuieste pe cei doi sa o ia mai usor cu alegerile interne. „Trebuie vazut cum anume se concretizeaza aceasta actiune, ca sa nu fie de fatada, poate sa aiba reactii si inverse daca nu e reusita, bine gandita”, a afirmat Iliescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger