AcasăNewsALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Sportivii se prezinta la vot in numar mare

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Sportivii se prezinta la vot in numar mare

Sportivii romani isi dau seama cat de importanta este alegerea noului presedinte al tarii astfel ca se vor prezenta la urne in numar cat mai mare.

Desi se afla la mii de kilometri departare de casa, boxerul Lucian Bute, fost campion mondial, ia in calcul posibilitatea de a face deplasarea catre Manila, capitala statului Filipine, pentru a-si exercita dreptul la vot.

Asta ar insemna ca Bute, care se afla in cantonament la General Santos, sa-si piarda intreaga zi libera avuta la dispozitie, dar pugilistul stie ca este foarte important sa votezi.

Nici fotbalistii din Liga I nu vor sta de o parte. Rapidistul Daniel Pancu a anuntat ca merge la vot, „in calitate de cetatean al acestei tari”, iar stelistul Adrian Popa este transant – „in mod sigur ma voi duce la vot”.

Fotbalistii pot profita de faptul ca reprezentantii Federatei Romane de Fotbal si ai Ligii Profesioniste de Fotbal au decis ca duminica sa nu aiba loc meciuri oficiale din Liga I.

Tenismena Simona Halep si Ion Tiriac, legendarul jucator de tenis, si-ar putea exercita dreptul la vot la Paris, ambii fiind prezenti la Mastersul din capitala Frantei.

Nu in ultimul rand, antrenorul Cosmin Contra poate vota linistit la Madrid, unde este antrenorul echipei Getafe. Tehnicianul a avut meci vineri seara si poate profita de zilele libere avute la dispozitie.

author avatar
Cristi Ionita
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger