AcasăNewsALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ministrul Transporturilor: "Razboiul romanilor impotriva romanilor trebuie sa inceteze"

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ministrul Transporturilor: „Razboiul romanilor impotriva romanilor trebuie sa inceteze”

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a exercitat dreptul de a vota la Cluj-Napoca, respectiv la sectia 160 din orasul pe care il reprezinta la cel mai inalt nivel politic.

Ioan Rus a mers la vot insotit de Remus Lapusan, controversatul lider al Partidului Social Democrat, filiala Cluj. De altfel, acesta din urma sustinea ca Victor Ponta, reprezentatul PSD la alegerile prezidentiale, va castiga fara probleme la Cluj, desi „PSD-ul nu a fost intotdeauna bine vazut in Ardeal”.

In schimb, Ioan Rus nu a dat detalii in legatura cu numele celui pe care l-a votat, dar a precizat ca „am votat pentru o Romanie unita, pentru o Romanie in care sa existe stabilitate si prosperitate”, anunta citynews.ro.

Ministrul Transporturilor a avut un mesaj extrem de interesant pentru cei care au mers sau de gand sa mearga la vot. „Razboiul romanilor impotriva romanilor trebuie sa inceteze. Ura dintre oameni trebuie sa inceteze. Aceasta este speranta mea si cred ca si a altora”.

Cifrele oficiale aratau ca, pana la ora 13.00, peste 115.000 de clujeni si-au exercitat, deja, dreptul de vot.

author avatar
Cristi Ionita
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger