AcasăNewsALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Dorin Cioaba, din biserica direct la vot

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Dorin Cioaba, din biserica direct la vot

Dorin Cioaba, presedintele Partidului Alianta Democrata a Romilor si autointitulatul rege international al romilor, si-a exercitat si el, duminica, dreptul la vot.

Liderul PADR a votat la Sibiu si si-a exercitat dreptul imediat dupa ce a tinut slujba de duminica dimineata la Biserica Penticostala din cartierul Turnisor, Cioaba fiind pastor al bisericii respective.

Peste 70 de persoane au asistat la slujba lui Dorin Cioaba, insa liderul PADR a reusit sa-i convinga doar pe jumatate dintre participanti sa-l insoteasca la vot.

Alaiul lui Dorin Cioaba s-a inarmat cu mai multe steaguri ale Romaniei, dar si cu steaguri ale etniei romilor, inainte de a se deplasa catre sectia de votare.

La iesirea din sectia de votare, Dorin Cioaba a precizat ca „am votat pentru o Romanie unita, prospera si in care sa nu existe discriminare, iar noi cu totii trebuie sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne ajute sa alegem un presedinte bun”.

Liderul PADR, in calitate de rege international al romilor, a fost aproape de a semna, in primavara, un pact de sustinere a Elenei Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale. In cele din urma actiunea nu s-a mai concretizat, iar membrii PADR au ajuns, in octombrie, sa semneze un pact de sustinere a lui Victor Ponta, prin intermediul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger