AcasăNewsALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Dan Diaconescu nu a putut vota

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Dan Diaconescu nu a putut vota

Dan Diaconescu, liderul PPDD, unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale de duminica, nu a putut vota la Liceul Jean Monnet din Bucuresti.

Dan Diaconescu a ajuns in jurul orei 10.30 la Liceul Jean Monnet. Liderul PPDD s-a mutat de curand intr-o vila din apropierea respectivei institutii de invatamant si era convins ca poate vota acolo.

Totusi, politicianul a avut parte de o mare surpriza in momentul in care membrii sectiei de votare l-au anuntat ca nu este de gasit pe listele suplimentare.

Dan Diaconescu a fost instiintat ca nu poate vota acolo si ca trebuie sa voteze la adresa din buletin, respectiv la o sectie de votare din Drumul Taberei.

Liderul PPDD s-a amuzat teribil pe seama incidentului precizand ca „este un sistem pe care trebuie sa-l schimbam. Mi s-a spus ca daca am pasaportul in vigoare pot sa votez oriunde in strainatate. Daca am rezidenta intr-o tara straina pot sa votez doar acolo, eu am rezidenta in Italia, daca am buletin de Bucuresti, ar trebui sa votez doar la adresa din buletin. Va lipsi votul meu, dar o sa ii rog pe telespectatori sa suplineasca votul meu”.

Dan Diaconescu sustine ca, in mod normal, ar fi trebuit sa voteze oriunde, in calitate de candidat la alegerile prezidentiale.

In cele din urma, liderul PPDD a anuntat ca-si va incerca norocul si la alte sectii de votare, in speranta ca, in cele din urma, va putea vota.

author avatar
Cristi Ionita
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger