AcasăNewsAlegeri parlamentare 2020. Membrul unei secții de votare a venit infectat cu...

Alegeri parlamentare 2020. Membrul unei secții de votare a venit infectat cu Covid-19!

test covidAlegeri parlamentare 2020. Secție de votare din București, închisă de COVID-19

Procesul de votare la alegerile parlamentare 2020 este presărat cu incidente. Câteva secții de votare au fost închise temporar din cauza unor decese.

O secție de votare din sectorul 3 al Capitalei s-a închis, după ce o persoană a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Potrivit MAI, este vorba despre membrul secției 551 din București. Procesul de votare a fost suspendat.

Persoana pepistată pozitivi cu covid-19 își făcuse testul sâmbătă, 5 decembrie, însă a primit rezultatul abia duminică, transmite Hotnews.

„Procesul electoral a fost suspendat temporar, după ce un membru al Biroului Electoral, reprezentant al unui partid politic, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Bărbatul făcuse testul ieri şi azi a primit rezultatul”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog.

Fiul persoanei respective a venit la secția de votare pentru a anunța că rezultatul testului este pozitiv. S-a dezinfectat deja sala de votare și materialele, astfel că urmează să se reia procesul de votare.

author avatar
Andreea Vlad
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger