AcasăNewsAlegeri parlamentare 2020. Foc de armă la secția de votare. Glonțul a...

Alegeri parlamentare 2020. Foc de armă la secția de votare. Glonțul a trecut prin geam

alegeri parlamentare 2020Alegeri parlamentare 2020. Foc de armă la secția de votare. Glonțul a trecut prin geam

Un incident periculos, care s-ar fi putut solda cu victime, a fost raportat la o secție de votare din județul Gorj, în ziua alegerilor parlamentare. Arma unui polițist, care stătea de pază, s-a descărcat accidental.

Conform primelor informații, glonțul a trecut prin geamul clasei, dar nu a nimerit pe nimeni. „La efectuarea controlului armamentului din dotare, polițistul a executat un foc de armă accidental, în jurul orei 6”, a informat IPJ Gorj.

Incidentul s-a produs în localitatea Turburea, la o secție de vot, transmite Mediafax. Poliția face cercetări.

Incidente la vot

Alte cinci incidente s-au înregistrat la vot în restul țării. E vorba despre întreruperea energiei electrice timp de 5 minute într-o secție din Gorj, un incident legat de continuarea campaniei electorale în Olt, precum și nepurtarea măștii de protecție și nerespectarea distanțării fizice.

„În municipiul Bucureşti, un bărbat a fost amendat cu 2.000 de lei pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă, după ce a sunat la 112 pentru a reclama faptul că o altă persoană nu poartă mască de protecţie. De fapt, în urma verificărilor, s-a constatat că aspectele reclamate nu se confirmă”, a spus purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, la sediul ministerului, conform Agerpres.

author avatar
Andreea Vlad
395 afisari

1 COMENTARIU

  1. Prostul s-a jucat cu arma,cum sa verifici arma in public,se face numai in locuri stabilite.Nicio arma nu trage singura,trebuie sa existe un prost sa actioneze tragaciul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger