AcasăNewsAlegeri parlamentare 2020. Carmen Iohannis, singură la vot în Sibiu. A atras...

Alegeri parlamentare 2020. Carmen Iohannis, singură la vot în Sibiu. A atras toate privirile (FOTO)

Carmen IohannisAlegeri parlamentare 2020. Carmen Iohannis, singură la vot în Sibiu. A atras toate privirile (FOTO)

Carmen Iohannis a votat duminică, la alegerile parlamentare, în Sibiu. Prima Doamnă a mers la secția de votare însoțită de un reprezentat SPP.

Soția președintelui Klaus Iohannis a așteptat câteva minute înainte să intre în secție, unde se formase o coadă, apoi a mai avut de răbdat un pic atunci când a ajuns la operatori pentru a se identifica, acesta reprezentând primul pas după intrarea în secția de vot.

Prima Doamnă a ales o ținută uluitoare pentru ziua votului, care amintește de Regina Elisabeta a II-a. Carmen Iohannis a fost o apariție extrem de elegantă, într-un palton bleu, pe sub care a purtat o rochie albastră. La gât a pus o eșarfă în aceeași nuanță. Pantofii în tonuri nude și geanta cu curelușă subțire au completat ținuta sa.

captură Digi 24

De asemenea, Carmen Iohannis nu a uitat nici de masca de protecție, un „accesoriu” nelipsit perioada aceasta.

A votat singură și la alegerile locale

La alegerile locale din 27 septembrie, Klaus Iohannis a votat de dimineață la Liceul Jean Monnet din Capitală. Soția lui a mers la urne în Sibiu, orașul de reședință, în jurul prânzului.

Carmen Iohannis a parcurs pașii prevăzuți de procedurile electorale asemeni celorlalte persoane aflate în secția de votare și nu a făcut declarații după ce și-a exprimat opțiunile de vot la alegerile locale.

author avatar
Andreea Vlad
467 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Sondaj: Gabriela Firea, pe primul loc în intenția de vot a bucureștenilor

Un sondaj de opinie, efectuat în perioada 31 mai-2 iunie, arată că Gabriela Firea ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 32%. Același sondaj...

Mega Image închide „cel mai puternic brand” românesc! Vindea doar produse autentice, realizate după rețete tradiționale

Administratorii retailer-ului Mega Image au luat o decizie trisă pentru producătorii români, cel puţin. Ei au închis recent ultimul magazin "Gusturi Românești".Decizia a fost...
proger