AcasăNewsUPDATE Alegeri parlamentare 2012. Ponta: Toate sectiile de votare sunt deschise

UPDATE Alegeri parlamentare 2012. Ponta: Toate sectiile de votare sunt deschise

UPDATE 10.50 – Primul-ministru Victor Ponta a declarat, dupa ce a votat, in Gorj, in jurul orei 10.45, ca tine legatura cu toate autoritatile locale, care l-au informat ca toate sectiile de votare din tara sunt deschise.

UPDATE 10.03 – Purtatorul de cuvant al MAI a anuntat, la ora 10, ca au mai ramas doar cinci sectii de votare inchise din cauza vremii nefavorabile, cate una in judetele Dambovita, Hunedoara, Mehedinti si doua in Timis.

Alegeri parlamentare 2012: Sectiile de votare din tara s-au deschis, duminica dimineata, la ora 7, in majoritatea zonelor din tara. Exista, insa, si judete in care ninsorile si viscolul au facut ca mai multe sectii sa ramana inchise.

La ora 8, purtatorul de cuvant al MAI, inspector principal Monica Dajbog a precizat ca in 14 sectii de votare din mai multe judete votul nu a inceput la ora 7. „Dintre cele 18.456 sectii de votare organizate in toata tara numai in 14 procesul electoral nu a inceput de la ora 7.00. Este vorba de o sectie de votare in judetul Alba, 2 in Arad, 3 in Bacau, 1 in Brasov, 5 in Buzau si 2 in Arges”, a precizat purtatorul de cuvant al MAI., inspector principal de politie Monica Dajbog

In aceste zone sunt probleme din cauza viscolului si a zapezii – respectiv fie presedintii nu au reusit sa ajunga la sectiile de votare pentru ca drumurile sunt blocate, fie in cladirile respective curentul electric este intrerupt din cauza vremii nefavorabile.

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-si vota reprezentantii in Parlament. Sectiile de votare vor fi deschise pana la ora 21. Si in strainatate au fost organizate 306 de sectii de votare.

Ramaneti pe national.ro pentru mai multe detalii!

251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger