AcasăNewsALDE – „trădătorii, tot trădatori"

ALDE – „trădătorii, tot trădatori”

Preşedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, spune că o persoană care a trădat o dată va trăda mereu, precizând că nu crede în cei care trădează, pentru că aşa s-au obişnuit şi aşa vor continua.

Foto Facebook

Dăncilă a mai spus că a oferit ALDE locuri pentru alegerile parlamentare de anul viitor, pentru a merge pe liste comune, şi că nu şi-a dorit ca această formaţiune să plece de la guvernare.

Ea a spus, în discursul susţinut, vineri, la Mamaia, la Şcoala de Vară a femeilor din PSD, că bărbaţii puternici din România nu se luptă între ei, ci dau doar în premier, găsind o femeie ca ţintă pentru jignirile lor.

„Indiferent de jignirile lor, indiferent de faptul că văd că toţi aceşti bărbaţi puternici dau doar în premierul României, ei nu au curajul să se lupte unii cu alţii, au găsit o femeie ca şi ţintă a jignirilor lor. Indiferent de abordările lor, indiferent de minciunile lor, indiferent de curajul lor pe Facebook, voi merge înainte, nu am dreptul să cedez, nu am dreptul să vă dezamăgesc, nu am dreptul să dezamăgesc românii care în 2016 au crezut în noi”, a declarat liderul PSD.

Dăncila a mai spus că nu crede în „trădători”.

 

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger