AcasăNewsALDE se da la Iohannis

ALDE se da la Iohannis

Steluta Cataniciu se ia in piept cu Klaus Iohannis

Liderii ALDE il acuza pe Klaus Iohannis de ”atentat la drepturile omului” pentru faptul ca a declarat ca prezumtia de nevinovatie nu functioneaza si in politica.

Steluta Cataniciu se ia in piept cu <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a>

Spre deosebire de PSD-ul acaparat de razboiul sau intern, mai asezatul ALDE si-a indreptat toata atentia asupra presedintelui Klaus Iohannis. Pe care incearca acum sa-l scoata vinovat de incalcarea Constitutiei pe motiv ca a declarat ca prezumtia de vinovatie functioneaza doar la tribunal, nu si in politica. Atacul dat de ALDE este semnat de vicepresedintele Steluta Cataniciu, care i-a transmis sefului statului, prin intermediul unei scrisori deschise, ca are ”o gandire care se situeaza in afara democratiei si a statului de drept”. Una care ”atenteaza la drepturile omului” si, in plus, l-a facut pe Iohannis sa uite ca principala sa indatorire este aceea de garant al Constitutiei si sa incalce ”grav” legea fundamentala a tarii prin refuzul de a aplica politicienilor principiul prezumtiei de nevinovatie. Cataniciu mai sustine ca si Klaus Iohannis este la randul lui un ”penal” sadea din moment ce, desi a fost invinuit la randul lui in niste dosare in perioada 2006 – 2007, a acceptat propunerea USL de nominalizare pentru functia de premier, a candidat si a fost ales primar al Sibiului si ulterior, presedinte al Romaniei.

author avatar
Simona Badulescu
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger