AcasăNewsALDE iese de la Guvernare

ALDE iese de la Guvernare

Senatorul Adrian Țuțuianu a declarat marți, într-o conferință de presă, că în ALDE sunt două curente de opinie și a pronosticat că formațiunea va ieși de la guvernare pe 20 august.

„In ALDE sunt doua curente de guvernare, alesii locali spun ca sa ramana la guvernare. Dar sunt si unii care spun ca iesirea de la guvernare si distantarea de PSD va putea sa salveze partidului. Eu nu cred ca dl Tariceanu va putea obtine un rezultat bun la prezidentiale daca ramane la guvernare. Distantarea ALDE de guvernare este singura solutie”, a zis Tutuianu.

 Fostul vicepresedinte PSD a apreciat ca in prezent ALDE se afla in proces de pregatire a retragerii de la guvernare.
 „Cele trei solicitari enuntate de ALDE fac parte din procesul de pregatire a retragerii de la guvernare. ALDE mai merge pe o teza, anume ca in septembrie, octombrie, noiembrie, PSD nu va putea sa ia masurile necesare scoaterii din functiile de decizie a celor din randul 2 si 3 care sunt membri ALDE si ca urmare raman conectati la deciziile de guvernare”, a zis acesta.

„Eu cred ca pe 20 august ALDE va lua decizia iesirii de la guvernare, motivat de incapacitatea coalitiei de a pune in aplicare aceste deziderate. Dna Dancila a obtinut ieri o scurta pauza in disputa cu ALDE si nu o consolidare a aliantei de guvernare”, a mai zis Țuțuianu.

ALDE a transmis luni ca premierul Viorica Dancila trebuie sa vina pana pe 20 august cu un set de masuri legat de „o reformă a instituţiilor statului, un nou program de guvernare, precum şi o echipă guvernamentală restructurată care să aibă ca principal atu competenţa

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
731 afisari

4 COMENTARII

  1. De acord, sa vina Dna Dancila cu setul de masuri. Dar ALDE si Dl Tariceanu sa-l analizeze obiectiv si sa-si spuna parerile la fel. Imi pare ca Dl Tariceanu este usor daca nu mai mult imbrobodit de catre Dl. Victor Viorel Ponta.Iese de la guvernare si intra in opozitie. Qui prodis? Dlui Ponta care astfel se razbuna pe PSD pe care l-a tradat atunci cand a demisionat din functia de Prim Ministru.Nu ca un politician demn cum se considera ci ca un fricos. Nu dupa o consultare cu partidul al carui Presedinte era , nici public. Prin FB. Si PSD l-a taxat. Nimic nou la Dl Ponta!Revedeti perioada maretei prieteni cu Dl Crin Antonescu. Ce s-a ales din ea? Perioada ,, urmaririi,in 2012 a Dlui pe atunci Pres. Basescu in week end -mass media spunea atunci ca Dl Pres Basescu se ducea la munte-pentru a face o intelegere sa-l accepte ca Prim Ministru. Dupa investire, brusc plagiatul nu a mai fost plagiat.Si Dl Ponta a putut sa-si retraga singur titlul. Desi, cf legii nu cred ca se putea. Discutiile de taina cu Dna Udrea pentru investirea Dnei Codruta Kovesi la DNA.cand Dna Udrea a fost la ananghine, liniste totala din partea Dlui Ponta.Casa lui Lucretiu Patrascanu demult pe numele mamei dansului. Si un ceva tot din tinerete:,,Numele lui Ponta a fost pomenit de presa in legatura cu sinuciderea procurorului Cristian Panait, in aprilie 2002, la putin timp dupa ce, in baza unui mandat, acesta a descins la locuinta din Oradea a lui Alexandru Lele. Alexandru Lele, si el procuror, avizase arestarea fiului fostului prefect de Bihor, Adrian Tarau, un apropiat al lui Adrian Nastase. Dupa sinuciderea lui Panait, Victor Ponta, coleg cu acesta, a aparut in emisiunea „Marius Tuca Show” si a afirmat ca stie ce s-a intamplat, dar nu poate spune pana la finalizarea anchetei. Amanuntele n-au venit niciodata.,,-Victor Ponta Biografie ziare.com
    Cu Dl Tariceanu alaturi Dl Ponta va putea negocia procentele primite de la alegatori.Desigur in favoarea dansului. Calm , cumpatare , obiectivitate pentru o gandire clara a situatiei si a viitorului ALDE .De aceasta este nevoie acum Dle Tariceanu.Iar daca plecati de la guvernare, nu faceti alianta cu ProRomania.Ascultati-va membrii ALDE cu experienta si care v-au sustinut pana acum.

  2. LA USA SENATULUI ASTEAPTA DNAUL SAI RIDICE IMUNITATEA SI DACA PLEACA DE LA GUVERNARE PSDUL VA VOTA RIDICAREA IMUNITATII si atunci ce ALEGE dar la anul sigur va fi anchetat ca , cu 4% nu va mai castiga nimic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger