AcasăNews"Albert, te iubesc!" - au fost ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan

„Albert, te iubesc!” – au fost ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan

Adrian Iovan, pilotul care conducea avionul ce s-a prabusit luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni, a murit cu gandul la fiul sau, Albert.

Conform unor declaratii ale localnicilor care au ajuns primii la locul accidentului, Adrian Iovan a strigat „Albert, te iubesc!” inainte de a-si da obstescul duh.

Padurarii ajunsi la fata locului sustin ca l-au gasit pe Adrian Iovan incarcerat intre fiarele contorsionate ale avionului si plin de sange la gura. In ciuda faptului ca a fost gasit cu mare dificultate, specialistii sustin ca este greu de crezut ca pilotul ar fi fost salvat din cauza ranilor suferite, dar si a faptului ca operatia de descarcerare plus transportul la spital ar fi durat alte cateva ore.

Adrian Iovan avea 55 de ani si era considerat unul dintre cei mai buni piloti din Romania. Se pensionase de curand, insa, dupa ce i s-a taiat pensia de la 15.000 de lei la numai 1.900 de lei, a decis sa revina in actiune.

O mare parte din pensie se ducea catre fiul sau Adrian Albert. Micutul a fost rodul povestii de iubire dintre pilot si designerul Romanita Iovan. Adrian si Romanita s-au casatorit in 2003 si au divortat dupa cativa ani. Adrian Iovan era mandru nevoie mare de fiul sau pe care il adora. De altfel, Adrian Albert nu-si revine din socul suferit dupa moartea tatalui iar apropiatii Romanitei sustin ca acesta va avea nevoie de terapie.

author avatar
Cristi Ionita
2.114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger