AcasăNewsAlba: Parizer fabricat cu hartie igienica!

Alba: Parizer fabricat cu hartie igienica!

Un barbat sustine ca intr-o fabrica de mezeluri din Alba, hartia igienica este ingredientul de baza.

Barbatul care a facut aceasta dezvaluire uluitoare este angajatul unei firme de constructii. El facea lucrari de reparatii la fabrica de mezeluri din Alba, cand a vazut cum angajatele de la fabrica de mezeluri au pus in malaxorul unde se prepara compozitia pentru parizer doua baxuri de hartie igienica cu tot cu ambalajul de carton.

„O muncitoare care avea doua baxuri de hartie igienica. Am vazut ca a ridicat cuva aia, a bagat o data unghia in baxul ala, unghia numai. Si apoi a aruncat acolo in malaxor. A bagat baxul cu totul”, a povestit barbatul, citat de Romania TV.

Inspectorii Directiei de Sanatate Alba au demarat deja o ancheta in acest sens pentru a stabili conditiile in care este preparat parizerul.

„In urma celor aparute in presa, noi ne-am autosesizat, am inceput sa adunam date preliminare, am inceput o ancheta, incercam sa identificam locul, producatorul. Informatiile de la ora actuala sunt ca nu este de pe teritoriul judetului Alba, dar e o ancheta in curs de derulare. In cel mai scurt timp, vom prezenta opiniei publice o situatie. Nu este de joaca cu asa ceva. Ancheta se va extinde sigur, in caz ca informatia se confirma”, a declarat Horia Timis, directorul DSP Timis.

author avatar
Andra Nesu
473 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger