AcasăNews"Alba ca zapada" se ingrasa!

„Alba ca zapada” se ingrasa!

Motto: „Consumul excesiv de politicieni PNL-PSD va dauna foarte grav Opozitiei”!

Ziarul National a titrat luni, 8 august 2011, „Generalul Oprea, pivotul noii majoritati a lui Basescu”. Pe 4 august 2011 am scris si „Basescu declanseaza tsunami in PNL„. Pe 2 august am anuntat ca „Tariceanu ii sufla in ceafa lui Antonescu dinspre Modrogan”. Iar exemplele pot continua.

„Viceprimarii municipiului Deva, Cosmin Cristian Costa si Marcel Morar, viceprimarul municipiului Hunedoara, Robert Dan, precum si 185 de consilieri locali si fosti membri ai PNL Hunedoara s-au inscris luni in UNPR. „Cosmin Cristian Costa, Marcel Morar, Robert Dan si ceilalti colegi au ales sa devina membri ai UNPR pentru proiectele sustinute si promovate de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, pe care le considera importante pentru Romania si pentru romani. Fostii liberali si-au exprimat, de asemenea, aprecierea pentru liderii partidului Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Neculai Ontanu, Ion Toma, Mircia Muntean, Mihail Rudeanu, Aurel Serafinceanu”, se arata intr-un comunicat al UNPR”, e o stire de luni,  8 august 2011 a agentiei Mediafax.

Bref: Traian Basescu a pus-o pe „Alba ca zapada” la ingrasat, iar in curand va deveni obeza!

author avatar
Victor Paun
525 afisari

8 COMENTARII

  1. UNPR a sustinut de la bun inceput actuala formula guvernamentala si programul acestei coalitii, care a insemnat pastrarea stabilitatii politice si guvernamentale pentru a putea depasi cat mai repede criza economica.

  2. Nu cred ca UNPR va deveni „obez”, poate asa doresc sa il vada adversarii politici. Deocamdata au o echipa bine pusa la punct care e departe de a se face bucati precum alte partide din Romania.

  3. E cam fortata expresia cu „alba ca zapada” (folosita de antonescu parca). Daca in prima faza cei mai multi aderanti veneau din psd, iata ca acum am inteles ca o intreaga organizatie pnl de pe la hunedoara a trecut in barca unpr-ului. Ce le-o face dom’le Oprea asta ca nu se mai opresc din ingrosarea randurilor?

  4. Trecerea masiva la UNPR a celor care nu se mai regasesc in minciunile si strigatele pitigatiate ale lui Crin Antonescu alias „Porumbacu”, este semnalul clar ca in viitorul apropiat USL se va sparge ca un balon de sapun.

  5. UNPR nu s-a limitat doar la sustinerea Guvernului si a contribuit activ la gasirea solutiilor pentru depasirea dificultatilor economice si pentru protejarea categoriilor cele mai greu lovite de criza. Sustinerea neconditionata a regionalizarii este un pentru ca UNPR nu are moguli, baroni locali in judete.

  6. Vrem nu vrem, Alba ca Zapada are solutii, are cu cine, are tot ce-i trebuie sa devina un partid important in politica romaneasca.

  7. Nu grasa, ci as zice mai degraba zvelta si abila dupa cum alearga fata de celelalte surate de la guvernare. La cati „nuntasi” are Oprea te pomenesti ca in toamna face nunta anului. Cu nas de la cotroceni.

  8. Nicio sansa pentru restul. Oprea, Udrea, Negoita, Videanu … la guvernare. Blaga & CO cu citatii pe la birourile procurorilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger