AcasăNewsAlain Delon si-a inchis fiul alaturi de caini

Alain Delon si-a inchis fiul alaturi de caini

Simbol al cinematografiei europene si tata denaturat

Anthony Delon, fiul cel mare al legendarului actor francez, sustine  ca a fost inchis de tatal sau de mai multe ori in cusca cainilor pentru „a-l intari” in fata vietii. 

Simbol al cinematografiei europene si tata denaturat

Intr-un film documentar prezentat de postul France 3, Olivier Rajchman, biograful lui Delon, spune ca „pentru a face parte din cercul apropiatilor sai si pentru a-i intari pe proprii sai copii, era necesar ca prietenii si fiii sai sa fie adoptati de caini”. “Alain a ajuns sa aplice „metode” foarte dure. El l-a inchis pe fiul sau Anthony, cand era copil, in spatiul rezervat cainilor. Alain supraveghea si era in garda. Ar trebui insa sa ne intrebam daca aceasta metoda nu a ajuns sa-l traumatizeze pe fiul sau”. Alti martori si biografi ai lui Alain Delon au facut declaratii in acelasi registru: „Era vorba de a-l intari pe fiul sau. Sa-l pregateasca pentru greutatile care il asteapta in viata, care este intotdeauna aspra”. Relatiile dintre Anthony si Alain Delon sunt putin spus reci, cei doi au ajuns si la tribunal, tatal cerandu-i fiului sa renunte la folosirea numelui de familie in cariera lui de actor. Mai mult, Alain-Fabien Delon (1994), fiul mai mic, a publicat o carte in care face acuzatii brutale la adresa tatalui sau pe care il prezinta drept un xenofob si un om violent. Alain Delon nu confirma si nici nu dezminte faptul ca si-a inchis unul dintre copii in cusca cainilor. El isi recunoaste in schimb simpatia pe care o are de mai multi ani fata de extrema dreapta franceza si de familia Le Pen.

author avatar
Andrei Coman
1.015 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine. Iata cum erau disciplinati marii romani ca Ion Creanga de invatatorul clasei.
    „…în altă zi ”dăruiește” clasei un bici de curele, împletit cu multă artă de cojocarul satului, punându-i numele de ”Sfântul Nicolae”. Tot atunci preotul hotărăște ca sâmbăta fiecare elev să fie examinat din tot ce a învățat în timpul săptămânii și pentru răspunsurile greșite să primească câte un ”sfânt Nicolae”.O bataie buna la vremea ei e rupta din Rai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger