AcasăNewsAl Treilea Razboi Mondial va porni de la scufundarea unui vapor in...

Al Treilea Razboi Mondial va porni de la scufundarea unui vapor in Ormuz

Al treilea razboi mondial va incepe sub un „steag fals”, motivul fiind scufundarea unui vapor al aliatilor. „Vinovatii” de serviciu vor fi iranienii.

USS Liberty

Conform analistilor militari, motivul pentru izbucnirea unui al treilea razboi mondial va fi scufundarea unui vas american in Stramtoarea Ormuz, actiune pusa sub „steagul fals” al iranienilor.

„Modelul USS Liberty”

Supravietuitorii au cerut mereu dreptate pentru cei 34 de colegi ucisi in atac

Jurnalistul Seymour Hersh a dezvaluit ca, in 2008, vicepresedintele american Dick Cheney, bagat pana peste cap in industria petrolului, planuia un atac, dupa „modelul USS Liberty”, ca sa declanseze mult asteptatul razboi mondial. Paul Findley, in cartea sa “USS Liberty; Au indraznit sa spuna adevarul”, arata ca atacul asupra navei americane USS Liberty, aflata la nord de Penisula Sinai, in 1967, a fost executat sub „steag fals”. Adica l-au executat israelienii in numele egiptenilor, ca sa determine SUA sa intre in razboi impotriva Egiptului. In conflictul prezent, ar putea fi vorba si de o nava israeliana, franceza, britanica, ca defileaza multe prin Ormuz, zgandarindu-i pe iranieni, doar-doar vor ataca, fara sa mai fie nevoie de steag fals.

Cand banul, ochiul dracului, isi vara coada

Conform analistilor din domeniul economic, al treilea razboi mondial este „cerut” de elitele financiare, pentru a schimba intregul sistem bancar al lumii. Strategia presupune stapanirea surselor de aur si de energie, aurul pentru a da greutate, iar energia pentru a asigura instrumentul de constrangere ca sa fie acceptat noul sistem bancar. Operatiunile sub steag fals, materializate prin numeroase atentate si care, conform analistilor, vor culmina cu scufundarea unei nave, au ca scop evitarea Chinei si Rusiei la ONU, care se opun „strategiei” elitelor occidentale. Insa, daca e vorba de atentate rasunatoare, actiunile beligerente se justifica.

author avatar
Adina Mutar
1.619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger